Emre Belözoğlu: Ankaragücü’ne haklarım helal olsun

Süper Lig'de küme düşen Ankaragücü'nün teknik direktörü Belözoğlu, "Kendimi hiçbir zaman affetmeyeceğim. Bütün camiadan, taraftarlarımızdan bütün samimiyetimizle özür diliyorum" dedi.

Fotoğraf: AA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig'in son haftasında deplasmanda Trabzonspor'a 4-2 yenilerek küme düşen Ankaragücü'nün teknik direktörü Emre Belözoğlu, camiadan özür diledi.

Son düdükle birlikte gözyaşlarına boğulan Belözoğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında "Bunu Ankaragücü camiasına yaşatan kişilerden birisi, sorumluluğu almak isteyen en önemli kişilerden birisi olmam itibarıyla bütün camiadan, taraftarlarımızdan bütün samimiyetimizle özür diliyorum" dedi.

"Hayatımın en büyük acı tecrübesini yaşadım. Hiçbir zaman kalbimin hiçbir yerinde hissetmeyeceğim bir duyguydu bu" ifadelerini kullanan Belözoğlu şöyle devam etti: "Ama ömrümün sonuna kadar da Ankaragücü camiasına bunu yaşatan kişilerden birisi olarak kendimi hiçbir zaman affetmeyeceğimi söyleyebilirim. Çok üzgünüm, benden yana bütün camiaya hakkım helal olsun. Onlara çok daha güzel şeyler yaşatmak isterdim. Bugün gelinen noktada söylenecek sadece bunlar olduğunu düşünüyorum.

(Göreve devam edip etmeyeceği yönündeki soruya) Ben İsmail Başkan ve Yusuf Bey ile görüşüp zaten bir karar veririm. Bunu da ilk siz öğrenirsiniz. Biz kimseyle görüşmedik, soyunma odasında oyuncularla helalleştik. Söyleyebileceğim benim herhangi bir bildiğim de yok. Burada yaşanan süreçte bir birliktelik oluştu. İyi gün de kötü gün de oldu. Bir ayrılık olacaksa da en yakışıklı haliyle olması gerektiğini düşünüyorum. Şimdi çok sıcak."

 

(SPOR SERVİSİ)