Emniyet ve Jandarma'dan Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu

Emniyet ve Jandarma, CHP liderinin iktidarı suçlayıp İçişleri Bakanı Soylu'ya 'Breaking Bed Süleyman' dediği videoyla ilgili suç duyurusunda bulunulduğunu duyurdu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bugün yayınladığı 'metamfetamin' videosuna Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı'ndan tepki geldi. 

Emniyet ve Jandarma'nın resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada CHP liderinin "Her türlü kara paranın ülkeye girmesine göz yumdular. ‘Getir, nereden getirirsen getir, kaynağını sormayacağım’ dediler ve bu kirli parayı yani milyar dolarları, yani uyuşturucu paralarını Türkiye’nin cari açığının finansmanında kullandılar" sözlerine atıf yapıldı. 

Kılıçdaroğlu'nun 'Breaking Bed Süleyman' dediği İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya bağlı Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı'nın açıklamalarında "177 yıllık Emniyet Teşkilatımızı 'Cari açığı kapatmak için uyuşturucu ticareti yapmak'la suçlamaktadır. Bu iftira sahibi hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz" ifadeleri kullanıldı.

SOYLU DA RETWEETLEDİ 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da Twitter hesabından, Emniyet ve Jandarma'nın paylaşımlarını retweet etti. (HABER MERKEZİ)