Emily in Paris, Netflix'ten ikinci sezon onayı aldı

"Emily in Paris" ikinci sezon onayı aldı. Dizi, Chicago'da yaşayan genç bir pazarlama yöneticisi olan Emily'nin şirketi, bir Fransız lüks pazarlama şirketini satın aldığında beklenmedik bir şekilde Paris'e taşınmasını konu ediniyor. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Netflix, romantik komedi dizisi “Emily in Paris”e ikinci sezon onayı verdi. Netflix için izleyici dağılımında güçlü bir performans sergileyen dizi, galadan sonraki hafta en çok izlenen 10 yayın programı listesine girdi.

Beyazperde'nin aktardığına göre, dizinin yapımcılığını MTV Studios, Darren Star Productions ve Jax Media üstleniyor. Star'a ek olarak, Jax Media'dan Tony Hernandez, Lilly Burns ve Andrew Fleming idari yapımcılığını üstleniyor. Collins şovda yapımcı olarak görev yapıyor. 

"Emily in Paris", Chicago'da yaşayan genç bir pazarlama yöneticisi olan Emily'nin şirketi, bir Fransız lüks pazarlama şirketini satın aldığında beklenmedik bir şekilde Paris'e taşınmasını konu ediniyor. 

2. sezonun çekimlerine ne zaman başlanacağı ve yeni sezonun ne zaman ekrana geleceği gibi detaylar şimdilik belirsizliğini koruyor.