Emet Belediyesi'nden ihale şartı: 'FETÖ'yle ilgim yok taahhütnamesi'

Belediyeye ait turistik tesisleri 20 yıllığına kiralayacak Emet Belediyesi, ihaleye katılmak isteyenlerden "FETÖ/PYD ve diğer terör örgütleriyle ilgisi bulunmadığına dair taahhütname" isteyecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kütahya'nın AK Partili Emet Belediyesi, bugün Resmi Gazete'de turistik tesis ihale ilanı yayınladı. Belediyeye ait turistik tesisleri 20 yıllığına kiraya vermek isteyen belediye, ihaleye girmek isteyenlerden “FETÖ/PYD ve diğer terör örgütleriyle bir ilgisi bulunmadığına dair taahhütname” istedi.

Bu maddeye göre, ihaleye girmek isteyen kişi ve firmalar, 'FETÖ ve diğer terör örgütleriyle' bir ilgisi olmadığına ilişkin taahhütname imzalayacak.

425 BİN LİRA TEMİNAT

Emet Belediyesi'nin kiralamak istediği tesislerse ilanda şöyle aktarıldı:

"Hamam Mahallesi Firuze Sokak’taki 89 bin 972 metrekare arazi üzerindeki 196 yataklı otel ve müştemilatı, 1 adet 5 kulvarlı yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, 1 adet aquapark olarak kullanılan havuz, 36 adet apart daire, 1 adet yeşil kaplıcalar hamamı ve 8 adet özel banyo, 2 adet kafe, 1 adet kafeterya ve yanındaki 4 adet dükkan, 1 adet halı saha, 1’er adet basketbol, voleybol ve tenis kortu, 1 adet çay bahçesi, çim saha ile 1 adet açık termal sulu hacanaklar havuzu ve müştemilatı."

İhale Emet Belediyesi’nde 9 Aralık 2021 tarihinde yapılacak. Katılmak isteyenler 432 bin lira teminat yatıracak. (ANKA)