Elon Musk: Twitter anlaşması geçici olarak askıya alındı

Twitter'ı satın alma sürecini tamamlamayan Elon Musk bu kez uygulamadaki bot/spam hesapların elde ettiği gelirlerle ilgili verileri yayınlayarak "Twitter anlaşması geçici olarak askıya alındı" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Twitter'ı 44 milyar dolara satın almasıyla gündeme gelen ABD'li milyarder Elon Musk bugün takipçilerini şaşırtan bir paylaşımda bulundu.

Musk, Reuters haber ajansının Twitter'da bot ve spam hesaplardan kazanç elde elde edenlere ilişkin verilerin yer aldığı haberi paylaşarak şirketle yaptığı anlaşmanın geçici olarak askıya alındığını yazdı. ABD'li milyarder söz konusu paylaşımında başka ayrıntıya yer vermedi.

Twitter'ı satın alması halinde ilk işinin bot hesapları kaldırmak olacağını açıklayan Musk'ın şirkette reklam gelirleriyle ilgili hedeflerini tutturamayacağı gündeme gelmişti. Reuters'in haberi ise söz konusu spam hesapların Twitter'dan para kazanabilen aktif kullanıcılardan çok daha az olduğuna işaret ediyor. 

Twitter kurucularından Jack Dorsey ise dün yaptığı açıklamada Elon Musk'ın şirketi satın alma sürecini tamamlamadığını açıklamıştı. (DIŞ HABERLER)

Etiketler elon musk twitter