Elektronik müzik grubu Moderat, Zorlu PSM’de

Berlin çıkışlı elektronik müzik grubu Moderat, 24 Haziran 2023’te Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde dinleyicilerle buluşacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Zorlu PSM, #BuYazıÇokSeveceksin mottosuyla geçen sezon başlattığı PSM Loves Summer by %100 Müzik serisinde sahne alacak isimleri açıklamaya devam ediyor. Konser serisi kapsamında Zorlu PSM’de sahne alacak isimlerden biri de Apparat projesiyle tanınan Sascha Ring ve Modeselektor üyeleri Gernot Bronsert ve Sebastian Szary’nin, 2000’lerin başında Berlin’de birleşerek kurdukları elektronik müzik grubu Moderat oldu.

‘Bad Kingdom’, ‘A New Error’, ‘The Fool’, ‘Eating Hooks’ gibi milyonlarca dinlenmeye ulaşan ve elektronik müzik dünyasında kendilerine özel müzikal bir dil oluşturan grup, PSM Loves Summer by %100 Müzik kapsamında 24 Haziran 2023’te Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde konser verecek. 

'KAÇIRILMAMASI GEREKEN CANLI PERFORMANS GRUBU' SEÇİLDİ

Müzik platformu Resident Advisor tarafından ‘Kaçırılmaması Gereken Canlı Performans Grubu’ seçilen grup ayrıca Primavera Sound, Glastonbury, Sónar, Electric Zoo, Lowlands Fesival gibi festivallerde pek çok kez ana isimlerinden biri olarak sahne aldı.

Grubun çıkış yaptıkları günden itibaren, elektronik, minimal techno, ambient ve glitch türlerini tek potada eriten ve kendi isimlerini verdikleri ‘Moderat’, ‘II’ ve ‘III’ albümleri kapsamındaki ‘Bad Kingdom’, ‘A New Error’ , ‘The Fool’, ‘Rusty Nails’, ‘Reminder’ gibi eserleri elektronik müzik dünyasında kültleşti.

PSM Loves Summer by %100 Müzik: Moderat konserinin biletleri passo.com.tr’de satışta. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)