Elabdellaoui'nin doktoru: Gözlerinde düzelme var

Galatasaraylı Omar Elabdellaoui'nin doktoru, yılbaşı gecesi elindeki havai fişeğin patlamasıyla yaralanan futbolcunun son durumuyla ilgili açıklama yaptı. Şu ana kadarki gelişmelerin olumlu yönde olduğu belirtilirken, "Görme olarak sol gözde artış var. Sağ gözde de toparlanma var" denildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yılbaşı gecesi elindeki havai fişeğin patlaması nedeniyle gözünden yaralanan Galatasaray'ın sağ bek oyuncusu Omar Elabdellaoui'nin doktoru, Norveçli futbolcunun sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulundu. 

Yaralanmanın ardından aynı gece cerrahi tedaviye başlandığı belirtilirken futbolcunun son durumu hakkında, "Sonrasında gerekli medikal tedaviye başladık. Bugün de ilk gördüğümüzde planladığımız ve bilgilendirdiğimiz şekilde yüzey rekonstrüksiyonu için bir müdahalede bulunduk. Yarın sabah tekrar görüp medikal tedavisine devam etmek istiyoruz. Görsel rehabilitasyonu için düşündüğümüz bir adım daha var ama bunlar değişebilir. Şu ana kadarki tüm gelişmeler olumlu yönde. Görme olarak sol gözde artış var. Sağ gözde de toparlanma var. Onu daha iyi hale getirmek, bütün doku yüzeyini olabildiğince düzeltmek için yapılan bir işlemdi" denildi. Ayrıca Elabdellaoui'nin yüzünde ikinci derece yanık olduğu söylenirken yanık için de tedavisine başlandığı belirtildi.

Doktorların ardından konuşan Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, hastane doktorlarına teşekkür ederken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın da kendilerini aradığını ve doktorlardan bilgi aldığını söyledi.  (HABER MERKEZİ)