Ekrem İmamoğlu ve Özgür Çelik koordinasyon merkezinde

Ekrem İmamoğlu ve Özgür Çelik, seçimi CHP İl Başkanlığı’nda takip edecek. İkilinin seçim yasağının kalkmasının ardından bir açıklama yapması bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol

İSTANBUL - Sandıklar İstanbul’da 17.00 itibariyle kapandı ve oy sayma işlemine geçildi. CHP, seçim koordinasyon merkezi olarak belirlediği İl Başkanlığı’nda çok sayıda ambulans, yaklaşık 25 teknik ekiple birlikte seçim yasağının kalkması bekleniyor. CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ile birlikte saat 17.00’de koordinasyon merkezine geldi. İmamoğlu’nun seçim yasağının kalkmasının ardından açıklaması yapması bekleniyor.

Ulusal ve uluslararası basın mensupları, CHP’nin seçim koordinasyon merkezinde Ekrem İmamoğlu’nun kürsüye çıkmasını bekliyor. Seçim yasağının henüz kalkmaması nedeniyle açıklamanın yasaktan sonra yapılacağı belirtiliyor. CHP İl Başkanlığı’nda Özgür Çelik ve Ekrem İmamoğlu seçimi birlikte takip ederken, milletvekilleri ise olası olumsuzluklara karşı sahada çalışmaya devam ediyor. Ayrıca CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda çok sayıda avukat da Ekrem İmamoğlu ile birlikte hazır bekliyor.

GazeteDuvar’a konuşan kaynaklar, CHP lehine sandığa katılımın yüksek olduğunu belirtirken, AK Parti aleyhine ise katılımın düştüğünün gözlendiğini aktardı. Konuştuğumuz kaynaklar Beyoğlu, Fatih ve Maltepe gibi ilçelerde umutlu olduklarını belirtti.

Ekrem İmamoğlu ve Özgür Çelik'in seçimi takip ettiği odadan birkaç kez alkış sesleri yükseldi.

(HABER MERKEZİ)