Peşinatı olmayanlara araba alma fırsatı

Google Haberlere Abone ol

Taşıt Tasarruf Finansmanının Özellikleri Neler?

Peşinatsız araba satın almanın son derece kolay olduğu bu sistem hem sıfır hem de ikinci el olan araçlar için geçerli. Çok yüksek olmayan ve tamamen sizin belirlemiş olduğunuz taksitler söz konusu. Buna göre ödeme yapın.

Taşıt Tasarruf Finansmanıyla Nasıl Araç Sahibi Olunur?

  • Bütçenizi gelirinize göre oluşturduktan sonra aylık tasarruf miktarına dikkatli bir biçimde karar verin.
  • Bunun sonrasında peşinat konusunu değerlendirin. Hiçbir şekilde peşinat vermek zorunda değilsiniz. Ancak bunu ödemeniz durumunda hem erken teslimat hem de borcun daha kısa süre içinde bitmesi gibi avantajlardan hemen faydalanabilirsiniz.
  • Çok farklı paketler söz konusu. Bütçenizi göz önünde bulundurarak bunların içinden en iyi seçimi yapın.
  • Tasarruf finansman planları da birden çok. Buna göre hareket edin ve uygun olanı üstünden süreci başlatın.

Peşinat vermeden araba almak için iki farklı plandan birisini kullanmak gerekiyor. Bunlardan ilki sıra tespitli olanıdır. Bunun son derece basit bir mantığı var. Belli sayıdaki kişiler bir araya geliyor. Bunların yapmış olduğu ödemeyle taşıt satın alınıyor. Farklı tasarruf planları alternatifleri var. Ödemeler erken bitiyor. Faiz, ek masraf ya da vade farkı söz konusu değil.

Buna ek olarak serbest tasarruf planının kullanımı konusunda da engel yok. Burada her şey sizin yapmış olduğunuz seçimlere göre düzenleniyor. Yani hem plan hem de aylık ödenecek olan miktara karar vermeniz şart. Bu konuda size getirilmiş bir kısıtlama yok. Aynı zamanda teslim tarihini daha ilk günden öğrenme gibi bir fırsat da var. Tam bir serbestlik olduğundan peşinat vererek teslimat tarihinin çok daha erken olmasını sağlayabilirsiniz.