Çalışmak zorunda olanlara çağrı

İstanbul İşçi Sendikaları Şubeler Platformu'ndan korona salgınında çalışmak durumunda kalan işçilere çağrı: İşyerlerinde yaşadığınız sorunlara yönelik olarak platformumuz ile iletişime geçebilirsiniz.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR -  İstanbul'da Türk-İş, Hak-İş ve DİSK'e bağlı sendikaların şubelerinin oluşturduğu İstanbul İşçi Sendikaları Şubeler Platformu (İSŞP) korona virüsü karantinasında çalışmak durumunda kalanlara çağrı yaptı. Çağrıda işyerlerinde yaşanan sorunların ve işçilere yönelik zorlamaların platforma bildirilmesi istendi.

Yapılan açıklamada, "Uzun süredir işçilerin ortak mücadelesini ve haklarını geliştirmek için çaba gösteriyoruz. İşçilerin sağlığını ve haklarını tehdit eden korona virüsü salgını sürecinde de çeşitli kampanyalar ve mücadeleler örgütlüyoruz. Ve bu kampanyalar sonucunda birçok işçi arkadaşımız sosyal medya üzerinden iletişime geçerek platformumuzdan destek talep etmektedir. Biz de işçilerin bu haklı sesini ve dayanışmasını daha da büyütmek istiyoruz. İşçi kardeşler; sosyal medya hesaplarımız, mail adresimiz ve iletişim telefonu üzerinden işyerlerinde yaşadığınız sorunlara yönelik olarak platformumuz ile iletişime geçebilirsiniz" denildi.

Açıklamada işçilere platforma ulaşmak için, https://www.facebook.com/istanbulsubelerplatformu/ Facebook hesabı, https://twitter.com/subelerplatform Twitter hesabı, [email protected] e-posta hesabı, platform sözcüsü ve Liman İş İstanbul Şube Başkanı Sinan Ceviz'e ait 0 533 925 10 62 numaralı telefon üzerinden ulaşılabileceği belirtildi. (HABER MERKEZİ)