'Rüya uçağın' penceresi eridi

THY'nin 'rüya uçak' diye tabir edilen yeni aldığı Boeing 787-9 Dreamliner'ın tanıtım çekimlerinde kullanılan spot ışıklarının sıcaklığı nedeniyle pencerelerde erime meydana geldi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türk Hava Yolları’nın yeni uçağı Boeing 787-9 Dremliner'ın tanıtım çekimleri sırasında zarar gördüğü ortaya çıktı. AirporHaber'de yer alan bilgilere göre, yolcu uçağının içindeki tanıtım çekimleri sırasında uçağın pencereleri aşırı sıcaktan eridi. Kamera ve spot ışıklarının sıcaklığına pencere dayanamadı.

THY'nin filosuna kattığı, 'rüya uçak' olarak tabir edilen ilk 'Boeing 787-9 Dreamliner 26 Haziran'da İstanbul Havalimanı'na gelişinde karşılama töreni düzenlenmişti. THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, "Dünyada en çok noktaya uçan havayoluyuz. Şimdi bunu daha da artırıyoruz. Bu uçaklarla yeni destinasyonlara uçacağız. Bu uçakla ilk uzun uçuşumuzu temmuz ayının sonuna doğru Bali'ye yapacağız, daha sonra Meksika Cancuna'a uçacağız" demişti. 300 yolcu kapasiteli uçağın ilk uluslararası uçuşu 17 Temmuz'da Bali'ye yapılacak. (HABER MERKEZİ)