Begümhan Doğan Faralyalı: Aydın Doğan çok iyi tüccardır

Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Begümhan Doğan Faralyalı, Doğan Medya'nın değerinin altında fiyata satıldığı yorumlarına katılmadığı söyledi. Faralyalı, "Aydın Bey çok iyi tüccardır malının değerini her zaman korumuştur" diye konuştu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Begümhan Doğan Faralyalı, Doğan Medya'nın satışını değerlendirdi. Faralyalı, "Aydın Bey çok iyi tüccardır malının değerini her zaman korumuştur" dedi.

Dünya gazetesinden Jülide Yiğittürk Gürdamar'ın haberine göre, Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Begümhan Doğan Faralyalı, Kanal D, CNN Türk ve Hürriyet'in de yer aldığı medya organlarının Demirören Grubu'na satışına ilişkin soruları yanıtladı.

"40 yıllık güzel bir yolculuk yaptıklarını" söyleyen Faralyalı, uygun zamanda teklifi değerlendirerek satış kararı aldıklarını belirtti. Satışın piyasa değerinin altında bir fiyata gerçekleştiğine dair yorumlara katılmadığını dile getiren Faralyalı, "Aydın Bey çok iyi tüccardır malının değerini her zaman korumuştur. Dolayısıyla bunu öyle düşünmüyorum" dedi.

'GELENEKSEL MEDYA DIŞINDA ŞEYLER YAPACAĞIZ'

Dergi grubu ile ilgili bir satış düşünmediklerini kaydeden Faralyalı, "Dergi grubunda şu anda bir satış yok. Blu TV'de grupta kalacak. Daha çok geleneksel medyanın dışında şeyler yapacağız. Oturacağız, stratejik bir plan yapacağız. Mevcut olduğumuz sektörler var; enerji, perakende, sanayi... Bizim hikayemizde her zaman doğru dönemde doğru satın alımlar var" diye konuştu.