Doğan Medya hisselerinde sert yükseliş yaşandı

Doğan Medya Grubu'nun Demirören'e satılacağı yönündeki haberler üzerine Doğan Holding'e ait şirketlerin hisseleri sert yükseldi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Hürriyet Gazetecilik ve Doğan Holding hisselerinin Doğan Medya Grubu'nun Demirören grubuna satıldığına yönelik haberlerin ardından tavan fiyattan hareket ediyor.

Reuters'ın sorusunu yanıtlayan üst düzey yetkili, "Doğan medya grubunu almak için görüşme yürütülüyordu. Belli aşamaya gelindi ve satın alma konusunda anlaşmaya varıldı. Doğan Grubu'nun bu akşam saatlerinde KAP'a açıklama yapması bekleniyor" dedi.

Hürriyet grubundan bir yetkili de, "Doğan Grubu yetkilileri satışa ilişkin çalışanlara bilgi verildi. Satış işlemine dair KAP'a detaylı açıklama bugün yapılacak. Verilen bilgiye göre, Demirören, Doğan grubunun medya şirketlerini aldı" diye konuştu.

Doğan Medya Demirören'e satıldıDoğan Medya Demirören'e satıldı

HİSSELERDE HIZLI YÜKSELİŞ

Öte yandan Doğan Medya Grubu'nun Demirören'e satılacağı yönündeki haberler üzerine Doğan Holding'e ait şirketlerin hisseleri sert yükseldi.

Saat 16:15 itibariyle Doğan Holding hisseleri yüzde 19.18 yükselişle 0.87 liradan, Hürriyet Gazetecilik hisseleri ise yüzde 19.42 yükselişle 1.23 liradan işlem gördü.

Aynı dakikalarda Doğan Gazetecilik payları yüzde 19.79 primle 3,39, Doğan Burda payları ise yüzde 18,73 artışla 3,93 lira seviyesinde yer aldı. (Kaynak: Dünya)

Cem Küçük: Doğan Medya'daki yerli ve milli arkadaşlar rahat olsunCem Küçük: Doğan Medya'daki yerli ve milli arkadaşlar rahat olsun