Abank, Alternatif Bank oldu

Abank'ın ismi bugün itibariyle  Alternatif Bank oldu. Karar KAP'a bildirilirken, tüm şubelerde kurumsal kimlik ve logo değişimi devreye sokuldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Katarlı The Commercial Bank'ın yüzde 100 iştiraki ABank, kurumsal kimliğinde dönüşüme gitti. Buna göre banka yoluna artık resmi ticari unvanı olan Alternatif Bank olarak devam edecek. Bankadaki kurumsal dönüşüm, 6 Mart sabahı, ülke çapındaki tüm şubelerde aynı anda devreye sokuldu. Değişim, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na da (KAP) bildirildi.

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Alternatif Bank Genel Müdürü Kaan Gür, yeni isim ve kurumsal yüzün, fiziki bir değişimden fazlası olduğunu vurgulayarak, Commercial Bank'ın küresel vizyonu ve hedefleriyle tam bir entegrasyon sağlandığını söyledi. "Bugünden itibaren markamız Alternatif Bank olacak" diyen Gür, "Gücümüzü hissedarımız Commercial Bank'ın sermaye yapısı ve tecrübesinden alıyoruz. Yeni dönemde her sektör ve ölçekten işletmeyle çalışmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

Commercial Bank Grup CEO'su ve Alternatif Bank Yönetim Kurulu Başkan Vekili Joseph Abraham ise "Dostumuz olarak gördüğümüz Türkiye'ye yaptığımız yatırımların gelecek dönemde daha da büyüyeceğine ve her iki ülkenin ekonomisine değer katacağına eminiz. Alternatif Bank'a yaptığımız yaklaşık 1 milyar dolarlık yatırım, Katar özel sektörü tarafından şu ana kadar Türkiye'de yapılan en yüksek tutardaki yatırımdır" dedi.

Alternatif Bank'ın 53 şube ve 1000'e yakın çalışanı bulunuyor.

(DHA-Dünya)

Etiketler Alternatifbank abank