Johnson'dan Ankara Analşaması'na ilişkin açıklama: Enerjik, yetenekli insanlara kapımız açık

Birleşik Krallık Dışişleri Bakanı Boris Johnson, Ankara anlaşmasına ilişkin açıklamalar yaptı. Johnson, “Brexit’ten sonra da aynı anlayışla devam edeceğiz” dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Birleşik Krallık Dışişleri Bakanı Boris Johnson Ankara Anlaşması’na ilişkin tavırlarının Brexit’ten sonra değişmeyeceğini söyledi.

Johnson "İngiltere’nin enerjik, yetenekli ve parlak insanları çekmekten her zaman memnuniyet duyacaktır" dedi. İngiliz bakan akşam yemeği için gittiği Türk restoranı Sofra’da bu açıklamayı yaptı. Johnson Sofra'nın sahibi Hüseyin Özeri, İngiltere'ye Türkiye'den yapılan örnek gösterdi.

Sofra’nın sahibi Hüseyin Özer için, “Londra için o kadar çok şey yaptı ki, belediye başkanı olduğum dönemde Londra Belediyesi olarak yaptığımız birçok projeye katkısı oldu. Ülkemiz için de harika işler yapıyor” dedi.

Birleşik Krallık Dışişleri Bakanı Johnson, “İngiltere’nin kapısı büyük büyük babam gibi İngiltere’ye gelerek hayatlarını burada kurmak isteyen enerjik, yetenekli ve parlak Türklere her zaman açık; bundan gurur duyuyoruz ve Brexit’ten sonra da bu anlayışla da devam edeceğiz” dedi. (LONDRA/DHA)