21 Aralık: En uzun alışveriş!

Alışveriş merkezleri 'en uzun gece'ye hazırlanıyor. Ülkenin dört bir yanında 21 Aralık gecesi için hazırlıklar devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Markalar ve alışveriş merkezleri Aralık ayını fırsata çevirip satışları artırmak için bir çok kampanya düzenliyor. İstanbul’dan Bursa’ya, Ankara’dan Gaziantep’e hemen her ildeki AVM’lerde lüks otomobillerin hediye edileceği çekilişler düzenlenirken en uzun gece olan 21 Aralık’a özel etkinlikler gerçekleştirilecek. Kimi AVM saat 24.00’e kadar açık kalacak, kimi AVM de saat 22.00 olan kapanış saatini değiştirmezken mağazaların istediği saatte kapanmasına izin verecek. Markalar da ekstra indirim fırsatları ve cezbedici kampanyalarla müşterileri kendilerine çekmeye çalışacak.

GECE ONLİNE'DA DA UZUN

İnternette de 21 Aralık fırsatları söz konusu. Birçok online alışveriş sitesinde yüzde 70-80’leri bulan indirimlerin yanı sıra özel etkinlikler de gerçekleştirilecek. Bu özel gün için ekstra online butikler açacak ve çok özel indirim fırsatları sunulacak.

ÇEKİLİŞLE ARABA 

AVM'lerin yılbaşı alışverişi kampanyaları indirimle sınırlı değil. Hemen her yıl olduğu gibi bu yıl da birçok AVM'de 'yılbaşı çekilişleri' devam ediyor. Hediyeler cep telefonundan lüks otomobillere kadar uzanıyor. (HABER MERKEZİ)