'Beştepe' uçağı Türkiye'ye teslim edildi

Boeing, 'Beştepe' adı verilen uçağı Türkiye'ye teslim etti. Boeing'in Küresel Satış ve Pazarlamadan sorumlu Başkan Yardımcısı John Wojick, "Boeing olarak Türkiye ile omuz omuzayız” diye konuştu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD’li uçak imalatçısı Boeing tarafından üretilen 'Beştepe' adı verilen uçak Türk Hava Yolları’na teslim edildi. Boeing Ticari Uçaklar Küresel Satış ve Pazarlamadan sorumlu Başkan Yardımcısı John Wojick, "Bölgede birçok değişiklik yaşanıyor. Tüm bu olumsuz gelişmelere rağmen Türkiye’nin geleceğinin çok parlak olduğuna inanıyoruz. Boeing olarak Türkiye ile omuz omuzayız. Tüm olumsuzlukların biteceğine inanıyoruz” diye konuştu.

İstanbul’un önemli bir merkez haline geldiğine dikkat çeken Wojick, “Dünyanın birçok noktasına buradan uçuş var. Üçüncü Havalimanı’nın devreye girmesiyle Türkiye önemli bir altyapıya sahip olacak. Alt şirketimiz Jeppesen, 3. Havalimanı işletmecisi İGA ve Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) ile ortak bir çalışma yapıyor. Bu çalışma ile hava sahasının daha etkin ve verimli kullanılması hedefleniyor” dedi. (İSTANBUL/DHA)