TOKİ'nin konut kampanyası uzatıldı

TOKİ geçmişe dönük borçları yüzde 20 indirimle kapatma olanağı sağlayan kampanyayı uzattı. Kampanyaya, 30 projede 15 bin konut dahil...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Emlak Konut GYO, konut satışlarını canlandırmak için ağustosta başlattığı 1 aylık kampanyayı 4 ay daha uzattı . Geçmişe dönük borçların kapatılması için başlatılan yüzde 20 indirim seçeneği ise 30 Eylül’e kadar sürecek.

1 Ağustos itibarıyla başlatılan ve 31 Ağustos'ta sona erecek kampanya 31 Aralık'a kadar devam edecek. Stoklarını tüketen yüklenici firmaların ise kampanya kapsamında tekrar satış yapamayacakları da öğrenildi.

30 projede 15 bin konutla başlatılan kampanyaya şu projeler dahil: Ağaoğlu Maslak 1453, Avrupa Konutları Başakşehir, Avrupark, Bahçekent Emlak Konutları dükkânlar, Bahçekent Emlak Konutları Ofisler, Bahçekent Flora, Başakşehir Emlak Konutları dükkânlar, Başakşehir Merkez Çarşı, Bulvar İstanbul, Emlak Konut Körfezkent dükkânlar, Esenler Emlak Konutları, Evora Denizli, Evora Tuzla 1. Bölge, Evvel İstanbul, Göl Panoroma Evleri, İstmarina, Karat 34, Koordinat Çayyolu, Metropol İstanbul, Nevşehir Emlak Konutları, Nidakule Ataşehir dükkânlar, Nidakule Kayaşehir, Park Mavera 1-2, Sofa Loca, Tema Şehir Konya, Tual Adalar, Tual Bahçekent.