Edis, 13. Alaçatı Ot Festivali'nde sahneye çıktı

İzmir'in Çeşme ilçesinde bu yıl 18-21 Nisan tarihleri arasında 13’üncüsü düzenlenen Alaçatı Ot Festivali’nin ikinci gününde sanatçı Edis sahne aldı.

Fotoğraf: ANKA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Çeşme Belediyesi tarafından düzenlenen 13. Alaçatı Ot Festivali’nde Edis, festivalin ikinci gününde konser verdi. Festival alanını dolduran Alaçatılılar, Edis'in şarkılarıyla baharı karşıladı.

Binlerce ziyaretçinin katıldığı festivalde ziyaretçiler, Edis’in şarkılarını hep bir ağızdan söyleyerek sanatçıya eşlik etti.

ANKA'nın haberine göre, konserde konuşan Çeşme Belediye Başkanı Lâl Denizli, “Kıymetli dostum, çocukluk arkadaşım Edis, 13. Alaçatı Ot Festivali kapsamında binlerin karşısına çıkarak konser verdi. Değerli sanatçımız Edis’e ve coşkusuyla alanları dolduran katılımcılarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Festivalin ikinci gününde doğa yürüyüşü, tadımlı söyleşi, workshoplar ve edebiyat buluşmaları gerçekleştirildi. Etkinlikleri, sokaklara yayılan mis gibi kokuları ile önemli dünya festivalleri arasında yer alan Alaçatı Ot Festivali bu yıl ilk kez yapılan sanat sokağı ve sokak müzisyenleri festivale renk kattı.

(KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)

Etiketler alaçatı edis konser