Edirne’deki KYK yurdu böcek iddiası sonrası ilaçlandı

Edirne’de Selimiye Kredi Yurtlar Kurumu’ndaki odalarda böcek çıktığı ve bir yılanın öğrenciyi ısırdığı iddialarına karşı Edirne Gençlik Spor Müdürlüğü açıklama yaparak “Yurt yeniden ilaçlandı” dedi.

Google Haberlere Abone ol

Tamer Yavuz

EDİRNE - Edirne’de Kredi Yurtlar Kurumu’na ait kız yurdunda bir öğrencinin yılan tarafından ısırıldığı, odalarda böceklerin olduğu iddiasına karşı Edirne Gençlik Spor Müdürlüğü açıklama yaptı.

Açıklamada, Sosyal medyada yer alan yemek görüntülerinin Edirne’ye ait olmadığı ancak odalardaki böcek iddiasına karşılık yurdun ilaçlandığı belirtildi.

‘YEMEK GÖRÜNTÜLERİ EDİRNE’YE AİT DEĞİL’

KYK yurtlarının bağlı olduğu Edirne Gençlik Spor İl Müdürlüğü, bugün bir yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, “Müdürlüğümüze bağlı Selimiye Yurt Müdürlüğü’nde 27 Eylül 2022 tarihinde I Blok 16. Oda 1. yatakta barınan Nalin Özaraz isimli öğrencinin mahiyetini kendisinin de tam olarak bilmediği yılan ya da böcek ısırığı şeklindeki ifade ettiği husus araştırılmıştır” ifadelerine yer verildi. Açıklamada periyodik olarak bina içleri ve çevresinin ilaçlatılmasına rağmen, olay üzerine yeniden ilaçlama yaptırıldığı bilgisi verildi.

Ayrıca açıklamada sosyal medyada yer alan yemek görüntüleri reddedilerek şunlar denildi: “Bu görüntüler Edirne iline ait değildir. Bu durum fotoğraftaki su markası, yemek menüsü, kullanılan tabak ve tepsiden tespit edilmiştir.”

 

Etiketler Edirne KYK böcek