Eda Erdem'in heykeli 8 Mart'ta açılacak

Fenerbahçe Spor Kulübü, Kadın Voleybol takımının kaptanı ve A Milli voleybolcu Eda Erdem Dündar’ın heykelinin dikileceği tarihi açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fenerbahçe Spor Kulübü'nün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Kadın Voleybol takımının kaptanı ve A Milli voleybolcu Eda Erdem Dündar’ın heykelinin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde dikileceği duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Şimdi, tüm bu başarılarıyla adını Fenerbahçe ve Türk voleybol tarihine altın harflerle kazıyan efsane voleybolcumuz Eda Erdem Dündar’ın heykeli, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Fenerbahçe efsanelerinin arasındaki yerini alıyor.

Türk milletinin evladı, Fenerbahçe'nin neferi Eda Erdem'in heykeli, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nin önündeki yerini alacak.

Kadıköy’ün en güzel yerinde, Fenerbahçe’sinin kalbinde, ‘Kahraman Türk Kadını’nın öncüsü olarak ışık saçacak, geleceğe umut aşılayacak.

Türk sporunun simge ismi kaptan Eda Erdem Dündar’ın, kariyerine nakşettiği her bir başarının nice gençlere örnek olmasını temenni ederiz.

İyi ki varsın Eda'mız!

Heykel Açılış:

8 Mart 2024, Cuma, Saat 11.00

Recep Peker Caddesi, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi Protokol Giriş Önü"

(SPOR SERVİSİ)