Eda Erdem: Atatürkçü, adil kadınlara dönüşerek ülkemizi yukarı taşımaya katkımız varsa ne mutlu

'Yılın kadın sporcusu' ödülü kazanan A Milli Takım kaptanı Erdem'in konuşması gündem oldu: Atatürkçü, sporu seven, çalışkan kadınlara dönüşerek ülkemizi yukarı taşımaya katkımız oluyorsa ne mutlu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın kaptanı Eda Erdem 67. Gillette-Milliyet Altınyıldız Classics Özel Ödülü ve Yılın Kadın Sporcusu ödülüne layık görüldü. Erdem’in törende yaptığı konuşma sosyal medyada günün en çok paylaşılan videosu oldu.

“Bugün hala voleybola başladığım ilk günkü tutkuyu hissediyorum” diyen Erdem kız çocuklarının kendilerini örnek almasından büyük gurur duyduklarını belirtip şöyle konuştu: 

“Öncelikle bu gecede birbirinden değerli ve başarılı kadın sporcu arkadaşlarımla aynı kategoride beni buluşturan jüri üyelerine, oylarıyla bu ödülü kazanmamı sağlayan sizlere, takım arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Voleybol kariyerimde 20 yılı geride bıraktım. Başarılı bir sporcu olmak verilen emeğin karşılığını alabilmek çok güzel bir şey. 

Kız çocuklarının gözündeki yerimizin ve bu sorumluluğun gerçekten farkındayız. Atatürkçü, ülkesini sporu seven, adil, çalışkan, azimli ve başarılı kadınlara dönüşerek ülkemizi daha yukarıya taşıyacak günlere katkımız oluyorsa ne mutlu bize.” (HABER MERKEZİ)