Eczacılardan ‘eyleme’ hazırlık videosu: Eczacıya hak ettiği değer verilmeli

Ekim ayı içerisinde güçlü bir miting yapmaya hazırlanan Türk Eczacıları Birliği, kapanma tehdidi yaşayan eczanelere ilişkin farkındalık videosu hazırladı.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA - Türk Eczacılar Birliği (TEB), son dönemde artan ekonomik sorunlar, yükselen maliyetlere karşı Ankara’da ekim ayı içerisinde güçlü bir miting yapmaya hazırlanıyor.

En son 2008 yılında miting düzenleyen ve 14 yıl aradan sonra yeniden meydanlara çıkmaya gün sayan eczacılar, büyük miting öncesi sosyal medya kampanyası ile mesleki sorunlarına dikkat çekecek.

ECZACILARDAN SOSYAL MEDYA KAMPANYASI: ECZACIYA HAK ETTİĞİ DEĞER VERİLMELİ

Türk Eczacıları Birliği, kapanma tehdidi yaşayan eczanelere ilişkin hazırladığı farkındalık videosunu bu akşam saat 20.00’de #EczacıyaHakEttigiDegerVerilmelidir etiketiyle paylaşacak. Ülke çapında görev yapan bütün eczacıların ve eczane çalışanlarının katılacağı sosyal medya kampanyasında eczacılar, “İlaç yoklukları eczane yokluklarına dönüşmesin. Eczacıya hak ettiği değer verilsin” mesajına dikkat çekecek.

Ekim ayında yapılacak büyük eczacı mitingi öncesinde bölgelerde, eczacılarla eylemlilik süreci bilgilendirme toplantılarına devam eden Türk Eczacıları Birliği, ekim ayında düzenlenecek büyük eczacı mitingine yönelik hazırlıkları değerlendirmek için bölge eczacı oda başkanlarından oluşan 3. Başkanlar Danışma Kurulu’nu da yarın Ankara’da toplayacak. (DUVAR)