Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş adliyeye sevk edildi: Hepsi yalan dolan

'Dolandırıcılık' şikayetleri üzerine Paris dönüşü gözaltına alınan Ebru Şallı'nın iş insanı eşi Uğur Akkuş, adliyeye sevk edildi. Akkuş emniyet çıkışı "Hepsi yalan dolan, bıktım sizden artık" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Paris'ten dönerken İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alınan manken Ebru Şallı'nın eşi iş insanı Uğur Akkuş adliyeye sevk edildi.

DHA'nın aktardığına göre hakkındaki "dolandırıcılık" iddiaları nedeniyle İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alınan AS Yatırım Holding'in sahibi Uğur Akkuş, emniyette yapılan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Akkuş, emniyet çıkışında kendisine soru soran gazetecilere tepki göstererek, "Bu iddialardan artık bıktım. Siz gece gündüz bu iddiaları haber yaptınız, şimdi savcılığa gidiyorum. İfademi vereceğim. Yarın da basın açıklamamı yapacağım. Hepsi yalan dolan, bıktım sizden artık. Bu basından bıktım. İddiayı haber yapıyorsunuz, iddia haber olmaz. Bak, şov yapıyoruz burada" dedi. 

KRİPTO PARA YATIRIMI YAPACAĞINI SÖYLEDİ

Hakkında çok sayıda dava ve soruşturma bulunan Akkuş'un aleyhinde en son geçen hafta yeni bir suç duyurusu yapıldı.

Buna göre Akkuş, 10 gün kadar önce Laleli’de esnaflık yapan bazı kişilerden 500 bin dolar aldı. İddiaya göre Uğur Akkuş bu kişilere para ile kripto para yatırımı yapacağını söyledi ancak bir daha kendisinden haber alınamadı.

Akkuş hakkında, Kuveytli bir grubun şikayeti üzerine de dava açılmıştı. Bu kişilerden 30 milyon dolar almakla suçlanan iş insanı, ‘dolandırıcılık’ iddiası ile yargılandığı davada 8 yıl 4 ay hapis cezası almıştı. Bu arada dolandırılanlar arasında Kuveytli eski bakan Abdulvahid Elalavadi’nin damadı da yer almıştı. (HABER MERKEZİ)