Ebrar Karakurt'a suçlama: Sahnede olay çıkardı

Voleybolcu Ebrar Karakurt’un bir mekanda olay çıkardığı iddia edildi. Şarkıcı Melsum Erdost sosyal medya hesabından, Karakurt'un sahneye atlayarak elinden mikrofonu çektiğini söyledi. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Milli voleybolcu Ebrar Karakurt'un Kadıköy'de arkadaşlarıyla eğlenmek için gittiği bir mekanda şarkıcı Melsum Erdost ile arasında arbede yaşandığı öne sürüldü. Arbedenin ardından görevlilerin araya girerek Karakurt’u mekandan çıkardığı belirtildi. 

Yaşananları sosyal medya hesabından paylaşan Erdost, Ebrar Karakurt'un sahneye çıktığını ve mikrofonu zorla elinden almaya çalıştığını iddia etti.

Aralarında çıkan arbede esnasında mikrofonun çarpmasıyla dudağının şiştiğini belirten Erdost, "Gün yüzüne çıkmasaydı bu konuyu ben açık etmeyecektim ama madem birileri bu konuyu insanlara açtı. Evet, dün akşam böyle bir durum yaşandı. Kendisi sahne çıktı ve benim elimden mikrofonu sinirle çekerken ağzıma mikrofonu çarparak çekti ve şuan dudağım hala şiş ve mor halde. Kendisi görürse bu yazdığımı tek söylemek istediğim; ona karşı olan tüm sevgim ve inancımın bitmiş olmasıdır" ifadelerini kullandı. 

 

(HABER MERKEZİ)