'Ebedi Uykusuz' filmine Romanya’dan destek

Post prodüksiyon stüdyosu Abator, renk düzenlemesi ve çevrimiçi işlemler için, İlke Yeşilay’ın filmi "Ebedi Uykusuz"a sponsor oldu. Film, öte dünya ve deliliğe dair bir aile draması anlatıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Behzat Ç. ve Anne gibi dizilerde senaristlik yapan İlke Yeşilay, yönetmenliğini de üstlendiği, ilk uzun metrajlı filmi "Ebedi Uykusuz" için Romanya’dan post prodüksiyon desteği buldu. Öte dünya ve deliliğe dair bir aile dramasını anlatan "Ebedi Uykusuz", önümüzdeki aylarda festivallerde izleyicilerle buluşacak.

Andu Radu tarafından kurulan Bükreş'teki post prodüksiyon stüdyosu Abator, renk düzenlemesi ve çevrimiçi işlemler için, "Ebedi Uykusuz" filmine sponsor oldu. Daha önce Köprüde Buluşmalar, Selanik Film Festivali gibi platformlarda senaryo desteği kazanan ve Torino Film Lab’de geliştirilen film, Kültür Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğünce desteklendi ve ana yapımcılığını Zafer Yeşilay’a ait Greenmoon film üstlendi.

Filmin oyuncu kadrosunda Lila Gürmen, Ali İpin, Can Şıkyıldız ve henüz konservatuvar eğitimlerine devam eden genç oyuncular rol alıyor.