'Düşler Tarlası' filmi, dizi oluyor

Peacock dijital platformu, Kevin Costner’ın başrolünde yer aldığı "Düşler Tarlası" filmini diziye dönüştürecek. Dizi, filmde olduğu gibi aile, beyzbol, Iowa ve sihir unsurları etrafında şekillenecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türkiye’de “Düşler Tarlası” adıyla gösterime giren 1989 yapımı beyzbol filmi “Field of Dreams”, dizi oluyor. Peacock dijital platformu, Kevin Costner’ın başrolünde yer aldığı filmi diziye dönüştürmek için “The Good Place” dizisinin yaratıcısı Michael Schur ile anlaştı.

Senaryoyu yazacak olan Schur, aynı zamanda Lawrence Gordon, David Miner ve Morgan Sackett ile beraber dizinin yapımcılığını üstleniyor. Oyuncu kadrosu ve çekim süreci henüz belli olmayan dizi, filmde olduğu gibi aile, beyzbol, Iowa ve sihir unsurları etrafında şekillenecek.

W.P. Kinsella’nın 1982 tarihli 'Shoeless Joe' kitabından uyarlanan ve Phil Alden Robinson’un yönettiği filmde Costner’ın yanı sıra Amy Madigan, James Earl Jones, Ray Liotta ve Burt Lancaster yer aldı. Film, aynı sene üç dalda Oscar’a aday gösterildi. (AjansBizim)