Tayland'da uçakta yemek yemeyi özleyenlere özel restoran

Tayland Hava Yolları, uçakta yemek yemeyi özleyenlere özel bir restoran açtı. Şirketin genel merkezinde açılan restorana merdivenle ve biniş kartıyla giriliyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Tayland Hava Yolları (Thai Airways), korona virüsü salgını sırasında seyahat edemeyen ve uçakta yemek yemeyi özleyenler için sadece yolculuklarda ikram edilen yemeklerin servis edildiği bir restoran açtı.Müşterilerin ekonomi sınıfı ya da business class'ta ağırlandığı restoranda, eski uçak motorlarından uyarlanmış masalar ve uçak koltukları dikkat çekiyor.

Şirketin başkentteki Bangkok'taki genel merkezinin kafeteryası proje için, dışarıdan gelenlere hizmet veren bir restorana dönüştürüldü. Müşterilere kabin görevlilerinin hizmet ettiği restoranda yemek fiyatları üç ile beş dolar arasında değişiyor.

Tayland Hava Yolları'nın yüzde 48'i devlete ait.

Camlarında uçak pencereleri bulunan restoranda tıpkı uçağa biner gibi merdivenle ve biniş kartıyla giriliyor. Sabah yedide açılan restoranda dokuza kadar kahvaltı servis ediliyor. Restorana gittikten sonra Reuters haber ajansına konuşan 50 yaşındaki Kanta Akanitprachai, "Thai Airways'in yemeklerini seviyorum. Ama daha önce sadece uçarken yiyebiliyorduk" dedi. (BBC Türkçe)