Patlamaya düğün fotoğrafı çektirirken yakalanan kadın viral oldu

Lübnan'ın başkenti Beyrut'taki patlama sırasında düğün fotoğrafı çektirmekte olan bir kadının yaşadığı şok anının görüntüleri ortaya çıktı. Viral olan görüntülerde, 29 yaşındaki gelin gülümseyerek poz verirken, patlamanın şiddetiyle bir anda ayakları yerden kesiliyor...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Lübnan'ın başkenti Beyrut'u savaş alanına çeviren patlamaya düğün fotoğrafı çektirdiği sırada yakalanan bir kadının görüntüleri sosyal medyada viral oldu. Görüntülerde, Beyrut'un lüks bir mahallesinde düğün için gülümseyerek poz verirken yakalanan 29 yaşındaki Israa Seblani'nin, patlamanın şiddetiyle ayakları yerden kesiliyor.

Seblani korkuyla kaçarken, kameraman Mahmud Nakib de çevredeki sokaklarda aniden meydana gelen hasarı yakalıyor.

Düğünde yaralanan kimsenin olmadığı belirtilirken, görüntüleri sosyal medyada paylaşan Nakib o anları "Kabus gibiydi" diye anlattı.

DOKTOR GELİN, YARALILARA YARDIM ETTİ 

ABD'de çalışan bir doktor olan Seblani ise Reuters ile söyleşisinde, "Bu patlamanın sesine benzer bir şeyi hayatımda hiç duymamıştım" dedi. Seblani, patlamadan sonra çevredeki yaralılara yardım ettiklerini anlatırken, "Burada patlama sırasında yaşanan şeyi kelimelerle anlatamazsınız. Şoke olmuştum, 'Ölecek miyim?', 'Nasıl öleceğim?' diye düşünüyordum" ifadelerini kullandı. Seblani'nin eşi Ahmad Subeih de, "Buradaki yıkım ve patlamanın sesi tarif edilemez" diye konuştu.

Patlamaya ayinde yakalanan bir papazın görüntüleri de benzer biçimde viral olmuştu. (DIŞ HABERLER)

Patlamaya ayinde yakalanan papaz viral olduPatlamaya ayinde yakalanan papaz viral oldu