Michelle Obama: Depresyondayım

Michelle Obama, korona virüsü, ırkçılık ve Trump yönetiminin ikiyüzlüğü nedeniyle düşük yoğunluklu bir depresyon yaşadığını açıkladı. Obama, geceleri uykusunun kaçtığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD'de toplumsal sorunlar ve ırkçılık karşıtlığı gibi meselelerde bir kanaat önderine dönüşen eski first lady Michelle Obama son günlerde depresyonda hissettiğini söyledi. Michelle Obama, "Bir tür düşük yoğunluklu depresyonla karşı karşıya olduğumu biliyorum" dedi.

Podcast yayını yapan Michelle Obama, korona virüsü salgını, ülkedeki ırksal sorunlar ve Trump yönetiminin 'ikiyüzlülüğü' nedeniyle iyi hissetmediğini söyleyerek, "Bir tür düşük yoğunluklu depresyonla karşı karşıya olduğumu biliyorum. Sadece karantina yüzünden değil; ırksal çekişme ve bu yönetimin ikiyüzlülüğünü her an izlemek cesaret kırıcı" ifadelerini kullandı.

'BU DURUMA BİR HAFTA TESLİM OLDUM'

Michelle Obama, uykusunun etkilendiğini ve 'bir şeylerden kaygı duyduğu veya üzerinde ağırlık hissettiği' için geceleri uyandığını anlattı. Eski first lady, "Sanırım herkesin hissettiği bu duygu değişikliklerinden geçiyorum... Yaklaşık bir hafta bu duruma teslim olmak ve kendi üzerime fazla gitmemek zorunda kaldım" diye konuştu.

Ülkedeki ırkçılık karşıtı protestolar karşısında Trump yönetiminin aldığı tavrı da eleştiren Michelle Obama, her gün siyah bir vatandaşın insanlık dışı muameleye tabi tutulduğunu veya yalan yere suçlandığını, bu durumun da kendisini çok yorduğunu anlatıp, "Bu, hayatımda bir süredir hiç hissetmediğim bir ağırlığa yol açtı" dedi. (DIŞ HABERLER)