George Floyd'un yeni görüntüleri ortaya çıktı

ABD'de 25 Mayıs tarihinde gözaltına alınırken polis tarafından öldürülen George Floyd'un ölmeden önce çekilen görüntüleri ortaya çıktı. Olay anında çekilen görüntülerde, Floyd'un defalarca özür dilediği anlar kameralara yansırken, "Lütfen beni vurmayın, lütfen dostum. Henüz annemi yeni kaybettim" dediği görülüyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD'de, polisin gözaltına alırken boğarak öldürdüğü George Floyd'un yeni görüntüleri ortaya çıktı. Polislerin kullandığı vücut kamerasından elde edilen görüntülerde, Floyd'un "Lütfen beni vurmayın, lütfen dostum. Henüz annemi yeni kaybettim" dediği kaydedildi.

'KLOSTROFOBİM VAR'

ABD'de, polisin ırkçı bir vahşete imza atarak 25 Mayıs'ta boğarak öldürdüğü Floyd'un gözaltı sürecine ait ortaya çıkan görüntüler, eski polis memurları Alex Kueng ve Thomas Lane'ın vücut kameralarından elde edildi. Daily Mail'in yayınladığı görüntülerde Floyd'un, kendisini silah doğrultarak zorla polis aracına bindirmeye çalışan polislere "Klostrofobim ve anksiyetem var" dediği kaydedildi.

Floyd'un daha önce polis tarafından vurulduğunu dile getirdiği, birçok kez korktuğunu söylediği ve özür dilediği görülüyor.

'BURADA ÖLECEĞİM'

Polis aracına bindirilen Floyd'un daha sonra "Burada öleceğim" dediği ve Covid-19'a yakalandığını söylediği anlar görüntülere yansıdı. Ağladığı görülen Floyd, "Gözünün içine bakıyorum. Lütfen beni vurmayın. Yakın zamanda annemi kaybettim" ifadelerini kullanıyor.

Floyd'un polis aracında nefes alamadığını söylemesinden dakikalar sonra eski polis Derek Chauvin'ın boğazına bastırdığı, Lane ve Kueng'in Chauvin'e yardım ettiği görülüyor. Boğazına diziyle bastıran Chauvin'e defalarca nefes alamadığını söyleyen Floyd'un "Çocuklarıma onları sevdiğimi söyleyin. Ben öldüm" dediği anlar kaydedildi. (DIŞ HABERLER)