Oğul Netanyahu Hindistan'ı karıştırdı: 'Kutsal değerlere hakaret etti'

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu'nun oğlu Yair Netanyahu, Hindu tanrıçası Durga'yı hareket çekerken gösteren Twitter paylaşımıyla tepki çekti. Oğul Netanyahu, paylaştığı görselin 'Hindu inancına ait bir görsel olduğunu fark etmediğini' öne sürdü.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu'nun oğlu Yair Netanyahu, Hindu tanrıçası Durga'yı hareket çekerken gösteren bir görseli paylaşmasının ardından özür diledi. 'Hindu inancına ait bir görsel olduğunu fark etmediğini' söyleyen Netanyahu, paylaşımı sildiğini dile getirdi.

Oğul Netanyahu, babası Benyamin Netanyahu'nun yolsuzluk davasında savcı olan Liat Ben Ari'nin yüzünün Hindu tanrıçası Durga'nın yerine eklendiği ve hareket çektiği görülen bir paylaşım yaptı. Durga'nın ayaklarının altında ise bir kaplanın olduğu ve kaplanın yüzüne İsrail Başsavcısı Avichai Mandelblit'in yüzünün yerleştirildiği kaydedildi.

'Kutsal değerlere hakaret ettiğini' söyleyen sosyal medya kullanıcıları tepki gösterirken Netanyahu, paylaşımı sildikten sonra özür diledi ve şu ifadeleri kullandı: "İsrail'deki siyasi figürleri eleştirdiğim bir paylaşım yaptım. Bunun Hindu inancına ait bir görsel olduğunu fark etmedim. Hindistanlı arkadaşlarımızın yorumlarının ardından bunu anladığımda tweeti kaldırdım. Özür dilerim." (DIŞ HABERLER)