ABD'de korona kapan çocuk uykusunda öldü

Florida'da başka hiçbir sağlık sorunu olmayan dokuz yaşındaki Kimora Lynum, Covid-19 nedeniyle öldü. Kimora'nın annesi, önceki hafta hastaneye gittiklerini ancak idrar yolu enfeksiyonu teşhisi konulduğunu ve test yapılmadan eve gönderildiklerini dile getirdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD'nin Florida eyaletinde, dokuz yaşındaki Kimora Lynum korona virüsü nedeniyle öldü. Başka hiçbir hastalığı olmayan kız çocuğunun uykusunda öldüğü belirtildi.

'TEST YAPMADILAR'

Dokuz yaşındaki Kimora'nın annesi, 11 Temmuz'da kızının 'hasta hissetmeye başladığını' ve hastaneye gittiklerini söyledi. Hastanede, ateşi 39 dereceye kadar çıkan Kimora'ya idrar yolu enfeksiyonu teşhisi konulduğunu ve eve gönderildiklerini söyleyen anne 'çok şaşırdığını' dile getirdi. "Ateşinin bu kadar yüksek olduğunu görünce [Covid-19 olduğunu düşünerek] kızımın üzerine atlayacaklar sandım" diyen anne, korona virüsü testinin uygulanmadığını dile getirdi.

Eve döndükten günler sonra, beraber alışverişe çıktılarını ve oyun oynadıklarını söyleyen anne, Kimora'nın yorgun hissettiğini söyleyip uyuduğunu dile getirdi. Uykusundan uyanmadığını ve tepkisiz olduğunu söyleyen anne, "Onu sarstım, onu geri getirmek için her şeyi yaptım" ifadelerini kullandı. (DIŞ HABERLER)

Etiketler ABD korona koornavirüs