Çocuk havuzunda uyuyan dev ayı viral oldu

ABD'nin Virginia eyaletinde yaklaşık 270 kilogram ağırlığındaki bir ayı, bir evin arka bahçesindeki çocuk havuzunda serinleyip uyuklarken görüntülendi. Ev sahibi, havuzda bir saat uyuyan ayı için "Hayatından çok memnun görünüyordu" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD'nin Virginia eyaletinde büyük bir boz ayı, yaz sıcaklarında serinlemek için bir evin arka bahçesindeki çocuk havuzunu mesken tuttu. Yaklaşık 270 kilogram ağırlığında olduğu belirtilen ayı, burada neredeyse bir saat boyunca uyuklarken görüntülendi.

Ev sahibi Regina Keller, bir ormanın yakınındaki evinde bu tür görüntülere alışkın olduğunu söyledi. Keller, çiçekleri suladığı sırada ayının bahçeye girdiğini belirtip, bir sandalyeye oturarak onu izlediğini söyledi. CNN'e konuşan Keller, "Bahçede dolandı ve havuza yaklaşıp ayağını suya soktu. Sonra doğrudan içine girip yattı. Çok memnun ve serinlemiş görünüyordu" dedi.

"Bunu görmek ve yanımda kameramın olması harikaydı" diyen Keller, ayının yaklaşık bir saat boyunca bu şekilde havuzda kaldığını, sonrasında ise torunlarının köpekleriyle birlikte eve geldiğini duyunca bahçeden gittiğini söyledi. (DIŞ HABERLER)