Virüs testi pozitif çıkan Bolsonaro yine maskesiz

Salgınla mücadelede kısıtlayıcı tedbirlerin uygulanmasını baltalayan Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro, motosikletiyle Alvorada’da gezintiye çıktı. Üçüncü korona virüsü testi de pozitif çıkan Bolsonaro'nun maske takmadan bahçede çalışan görevlilerle konuştuğu görüntülendi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Korona virüsü salgınında tedbirleri önemsememesiyle sıkça gündeme gelen Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro, üçüncü korona testinin de pozitif çıkmasının ardından yine maskesiz görüntülendi. Başkanlık konutu Alvorada’da motosikletle gezintiye çıkan Bolsonaro'nun, bahçede çalışan görevlilerle maskesiz bir şekilde konuştuğu anlar kameralara yansıdı.

Bolsonaro'nun yanı sıra görevlilerin de maske takmadığı kaydedildi.

Korona virüsünü ‘basit bir grip’ diyerek hafife alması nedeniyle birçok kez eleştirilen Bolsonaro'nun, 7 Temmuz'dan bu yana yapılan üçüncü korona virüsü testinin de pozitif çıktığı açıklanmış, başkanlık konutunda karantinada olduğu belirtilmişti. (DIŞ HABERLER)

Korona virüsü Bolsonaro'nun yakasını bırakmıyor: Üçüncü testi de pozitif çıktıKorona virüsü Bolsonaro'nun yakasını bırakmıyor: Üçüncü testi de pozitif çıktı