Johnny Depp'in eski eşi Amber Heard: Beni öldüreceğinden korktum

ABD'li aktris Amber Heard, eski eşi Johnny Depp'in kendisine defalarca şiddet uyguladığını öne sürerek, "Bazı olaylar o kadar vahimdi ki, kasten ya da kontrolünü kaybedip çizgiyi aşarak beni öldüreceğinden korktum. Özellikle ilişkimizin son döneminde beni pek çok kez bilhassa öldürmekle tehdit etti" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Hollywood yıldızı Johnny Depp'in İngiltere'nin en çok satan tabloid gazetesi The Sun'a 'eşini dövdüğünü' yazdığı için açtığı iftira davasında Depp'in eski eşi Amber Heard dinlendi.

Londra'daki Yüksek Mahkeme'de görülen davada tanık olarak ifade veren ABD'li aktris Amber Heard, 'şiddet uygulayan değil, şiddet gören taraf olduğuna' dair ayrıntılı ifade veren eski eşi Johnny Depp için "Beni öldürmekle tehdit etti" dedi.

57 yaşındaki aktörün kendisini çok ağır düzeyde istismar ettiğini söyleyen Heard, "Bazı olaylar o kadar vahimdi ki, kasten ya da kontrolünü kaybedip çizgiyi aşarak beni öldüreceğinden korktum. Özellikle ilişkimizin son döneminde beni pek çok kez bilhassa öldürmekle tehdit etti" diye konuştu.

34 yaşındaki aktris, Depp'in dış görünüşünü takıntı haline getirdiğini, bazı kıyafetleri giydiğinde ağır hakaretlere maruz kaldığını öne sürerek şunları söyledi:

"Bana uyguladığı istismara yumruk, tokat, tekme, kafa atmak ve boğazımı sıkarak nefessiz bırakmak kadar beni kaldırıp bir yerlere fırlatmak, saçımı çekmek, yere atmak ve cam bardak gibi cisimler atmak dahildi."

Heard, öfke krizleri yatıştıktan sonra Depp'in kabahati 'canavar' adını taktığı bir öteki-bende bulduğunu aktardı.

Aktörün avukatı Eleanor Laws, Depp'in evlilik anlaşması imzalamak konusunda kavga ettikleri ve Heard'ün para itkisiyle hareket ettiği suçlamalarını hatırlattı.

"Asla Johnny'nin parasının peşinde olmadım" karşılığını veren Heard, Depp'in kendisine 'herhangi bir evlilik anlaşmasını yırtacağını ve tek çıkış yolunun ölüm olduğunu' söylediğini iddia etti.

Dava boyunca suçlamaların düzmece olduğunu ve Heard tarafından para kopartmak için uydurulduğunu iddia eden Depp'in çağırdığı tanıklar da kendisini destekler yönde ifade verdi.