'Korona kapmak istiyorum' diyen Zelenski'nin eşi enfekte oldu

'İnsanlara durumun ciddiyetini anlatmak için korona kapmak istiyordum' diyen Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski'nin eşi Olena Zelenska, korona virüsü testinin pozitif çıktığını söyledi. Eşi ve ailesinin virüsten etkilenmediğini söyleyen Olena Zelenska, "Tüm kurallara uyuyorduk" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bu hafta başında 'gerçekten korkutucu olduğunu anlatmak için' korona virüsü kapmak istediğini söyleyen Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski'nin eşi enfekte oldu. Olena Zelenska, korona virüsü testinin pozitif çıktığını duyurdu.

'TÜM KURALLARA UYUYORDUK'

Facebook hesabından Covid-19 nedeniyle enfekte olduğunu duyuran Olena Zelenska, eşi Volodimir Zelenski ve çocuklarının virüsten etkilenmediğini söyledi. Olena Zelenska, şu ifadeleri kullandı: Bugün korona virüsü testimin pozitif olduğunu öğrendim. Özellikle benim ve ailemin tüm kurallara uyduğumuz düşünülürse bu beklenmedik bir haber.

Kendini iyi hissettiğini ve hastaneye kaldırılmadığını dile getiren Olena Zelenska, ailesini iyi olduğunu aktardı.

'FİKRİM KABUL EDİLMEDİ'

Bu hafta başında Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski,insanlara korona virüsünün sonuçlarını göstermek, önlemlerin dikkate alınmasını sağlamak ve Covid-19’un ‘daha iyi anlaşılması’ adına virüse yakalanmak istediğini söylemişti. Ancak bu fikrinin ekibi tarafından onaylanmadığını dile getiren Zelenski, şöyle konuşmuştu: “Ekibime, ‘Enfekte olayım ve hemen başkanlık ofisinde karantinaya gireyim, bunu atlatabilirim’ dedim. Böylece insanlar korona virüsünün gerçekten korkutucu olduğunu, hasta olabileceklerini ve kötü hissedeceklerini anlayacaktı. Ancak aynı zamanda insanlara bunu bir veba olmadığını göstermek istedim. Başlangıçta herkesin öleceğini düşündükleri anlar oldu.” (DIŞ HABERLER)