Su tabancasıyla 'uzaktan' vaftiz viral oldu

ABD'de bir bebeğin sosyal mesafe tedbirlerine uyan maskeli bir rahip tarafından uzaktan su tabancasıyla vaftiz edildiği fotoğraf viral oldu. Sosyal medya kullanıcıları, maskeli rahibin bebeğe su tabancası doğrulttuğu kareyi Martin Scorcese filmlerine benzetti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Normal hayatı korona virüsü salgınının gölgesinde sürdürme amaçlı yaratıcı girişimlere her gün bir yenisi eklenirken, ABD'de bir bebeğin kilisede rahip tarafından su tabancasıyla vaftiz edildiği fotoğraf sosyal medyada viral oldu. Rahibin bebeğe su tabancası doğrulttuğu fotoğraf, sosyal medyada binlerce defa paylaşıldı.

Birçok kullanıcı da fotoğrafı, şiddet sahnelerine kattıkları yorumlarla efsaneleşen yönetmenler Martin Scorcese ve Quentin Tarantino'nın filmlerinden sahnelere benzetti. Şu an için fotoğrafın nerede çekildiği ve bebeğin ailesi ile rahibin kimliği bilinmiyor. Fotoğraf hakkında yapılan yorumlardan bazılarıysa şöyle:

"Eğer Martin Scorcese rahip olma yönündeki ilk niyetini hayata geçirseydi, bu kısma bayılırdı."

"Karantina bir gün bitecek ama umarım bu devam eder."

Geçtiğimiz hafta, ABD'nin Minnesota eyaletinde de bir aile, iki aylık bebeklerini kendi evlerinde yine su tabancasıyla vaftiz ettirirken görüntülenmişti. (DIŞ HABERLER)