Meghan Markle tabloid gazetelere savaş açtı

Kraliyet ailesinden ayrılan Prens Harry ve eşi Meghan Markle, İngiliz basınının magazin haberlerinde 'acımasızlığı'yla tanınan dört tabloid gazetesine karşı 'sıfır angajman' kararı aldı. Markle, Mail on Sunday gazetesine de ayrıca dava açtı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İngiltere Kraliyet ailesindeki üst düzey görevlerini bırakma kararı alan Sussex Dükü Prens Harry ve eşi Düşes Meghan Markle, İngiliz basınının 'acımasızlığı'yla tanınan dört tabloid gazetesiyle ilişkilerini tamamen kopardı. Markle aynı zamanda, Mail on Sunday gazetesine de dava açtı.

'TIK EKONOMİSİNDE PARA BİRİMİ OLMAYACAĞIZ'

Kraliyet ailesinden ayrılan çift, bu kararlarını açıkladıkları sırada da tabloid gazetelerin özellikle Markle'a yönetik ayrımcı tavrını eleştirmişti. Çift son olarak, The Sun, Daily Mail, Mirror ve Express gazetelerine bir mektup gönderdi. Mektupta "Bir tık alma ve çarpıtma ekonomisinde para birimi olarak kullanılmayı reddediyoruz" ifadelerini kullanan çift, bu gazetelerle artık 'sıfır angajman' içinde olacaklarını açıkladı. Mektupta, söz konusu gazeteler 'çarpıtılmış, yalan veya akıldışı şekilde müdahaleci haberlerinin sorumluluğunu almamakla' eleştirildi; "Güç sorumluluk almadan kullanıldığında, bu çok ihtiyaç duyulan sektöre güvenimiz azalıyor" denildi.

Kate vs. Meghan: İngiliz basınının ayrımcılığı ifşa olduKate vs. Meghan: İngiliz basınının ayrımcılığı ifşa oldu

BABASINA YAZDIĞI MEKTUBU YAYIMLAYAN GAZETEYE DAVA

Meghan Markle, Prens Harry ile evlenmelerinden hemen önce arasının bozuk olduğu babasına yolladığı mektubu yayımlayan Mail on Sunday gazetesine de ayrıca dava açtı. Reuters ajansının haberine göre, Markle'ın avukatlarının dilekçesinde 'gazetenin babasını taciz edip küçük düşürdüğü, bu durumun ikilinin arasını iyice açtığı ve mektubun yanlış alıntılandığı' belirtildi. (DIŞ HABERLER)

'Megxit' İngiltere'yi karıştırdı: Kraliçe üzgün, Prens Charles çok kızgın!'Megxit' İngiltere'yi karıştırdı: Kraliçe üzgün, Prens Charles çok kızgın!

Meghan Markle ve Prens Harry'den paparazzilere sert tepki: Dava açarızMeghan Markle ve Prens Harry'den paparazzilere sert tepki: Dava açarız