Test sonucu pozitif çıkan NBA oyuncusu virüsle dalga geçip her yere dokunmuş!

Korona virüsü testi pozitif çıkan NBA oyuncusu Rudy Gobert'in birkaç gün önce bir basın toplantısında hastalıkla dalga geçtiği görüntüler tartışma yarattı. Sosyal medya, virüsle dalga geçmek için masadaki mikrofonlara dokunan Gobert'e "Sorumsuz aptal, cahil" diye tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Korona virüsü testi pozitif çıkan Rudy Gobert tüm NBA'i derinden sarstı. Birkaç gün önce katıldığı basın toplantısında hastalıkla dalga geçen Gobert'in hastalığa yakalanması, sosyal medyada eleştirilere neden oldu.

Gobert, pazartesi günü yapılan basın toplantısının sonunda korona virüsünü ti'ye almak için basın toplantısındaki tüm mikrofon, telefon ve kayıt cihazlarına dokunmuştu. Bu olayın üzerinden 3 gün geçmeden Gobert'te korona virüsü testinin pozitif çıkması spor dünyasının gündemine oturdu.

'KAÇ GAZETECİYE BULAŞTIRDI? SORUMSUZ APTAL!'

Gobert sosyal medyada hem hastalığı ciddiye almadığı hem de kayıt cihazlarına dokunarak cihazların sahiplerini riske attığı için ağır sözlerle eleştirildi.

İşte Gobert hakkında sosyal medyada yazılan yorumlardan bazıları:

– Gobert korona virüsü tedbirleriyle dalga geçmek için tüm mikrofonlara dokundu. Bugün testi poizitif çıktı. Merak ediyorum mikrofonlarla virüsü yaydı mı? Sorumsuz aptal.

– Asıl soru şu: NBA'in içinde kaç çalışan, gazeteci o mikrofonlara dokunduktan sonra korona kaptı?

– Şimdi çok kötü hissediyor olmalı. Eminim o mikrofonlar başkalarının hastalığı kapmasına neden oldu. Çok cahilce bir davranış.

– Eğer Gobert kendi aptallığı yüzünden NBA ve hayranlarını koronaya maruz bıraktıysa Lig'den atılmalı. (Sputnik)