Jurgen Klopp 'beşlik' isteyen taraftarları azarladı

Korona virüsü nedeniyle Avrupa'da birçok maç seyircisiz oynanırken, dün akşamki Liverpool-Atletico Madrid maçına seyirci alınması tartışma yarattı. Liverpool teknik direktörü Jurgen Klopp ise kendisiyle 'beşlik çakmak' isteyen taraftarları sinirle azarladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Korona virüsü salgını nedeniyle dünya çapında birçok futbol maçı seyircisiz oynanırken, dün akşamki Liverpool-Atletico Madrid maçında Liverpool teknik direktörü Jurgen Klopp'la 'beşlik çakmak' isteyen taraftarlar azar işitti. Klopp, sahaya çıkarken tünel girişinde kendisine ellerini uzatan taraftarları sinirle tersledi.

Hem İngiltere'de, hem de İspanya'da çok sayıda korona virüsü vakası tespit edilmiş durumda. Bu nedenle Liverpool ile Atletico Madrid arasında  Şampiyonlar Ligi maçının dün Anfield Stadyumu'nda seyircili oynatılması tartışma yaratmıştı.

Klopp, geçtiğimiz haftaki bir basın toplantısında kendisine virüsle ilgili bir soru soran muhabire de tepki göstermişti. Alman teknik adam, "Bu, tam da sevmediğim şey. Burada oturmuş bana bu soruyu soruyorsunuz ama Madrid'den buraya uçmuşsunuz" demişti. (DIŞ HABERLER)