Virüs dünyayı gerdi: Trende öksürük kavgası viral oldu

Avustralya, bir trende korona virüsü nedeniyle çıkan öksürük kavgasını konuşuyor. Viral olan görüntülerde bir yolcu, kendisine öksürdüğü için kızan bir diğer yolcuya önce "İçimden öksürdüm" diyor, konu uzayınca sinirlenerek inadına bir kez daha öksürüyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Korona virüsü nedeniyle en az üç kişinin öldüğü ve birçok okulun kapatıldığı Avustralya'da, bir trende çıkan 'öksürük kavgası'nın görüntüleri viral oldu. Sydney'den hareket eden trende karşılıklı oturan iki yolcunun arasındaki kavga, şans eseri ABC muhabiri Andy Park'ın kamerasına takıldı.

Park'ın paylaştığı görüntülerde bir yolcu, karşısındaki yolcuya ağzını kapamadan öksürdüğü için kızıyor. Öksüren yolcu "Öksürürken ağzımı açmadım, ağzımın içinde öksürdüm" yanıtını veriyor; ikili birbirlerine karşılıklı olarak "İğrençsiniz" diyor. Ardından kadın yolcu sinirle, erkek yolcuya doğru bir kez daha öksürüyor. Bunun üzerine öfkelenen erkek yolcu, kulaklığını bir hışımla çıkarıp "Gerçekten mi? Biraz evvel bana doğru mu öksürdünüz?" diyor. Kadın da "Evet" yanıtını veriyor.

Kadın ardından adama "Zorba" derken, adam da "Zorba mı? Sizden nazikçe ağzınızı kapamanızı rica ettim" diyor. Kadın bunun üzerine "Evet, öksürürken ağzımı açmadım. Dinlemiyor musunuz? Siz doktor musunuz?" tepkisini gösteriyor. İkilinin kavgası, "Siz mi doktorsunuz?", "Ama hükümetin tavsiyesi...", "Sessiz olun, bunu dinlemek istemiyorum" gibi atışmalarla devam ediyor. Bu görüntüler, vaka sayısının 80'i geçtiği Avustralya'da viral oldu. (DIŞ HABERLER)