'Öldü' denilen Suudi Kralı'nın yeni fotoğrafları yayınlandı

Suudi Arabistan, iki önemli prensin tutuklanmasının ardından sosyal medyada ortaya atılan "Kral Selman öldü" iddiaları yalanlar nitelikte fotoğraflar yayınladı. Suudi Dışişleri, Kral Selman'ı yeni fotoğraf ve görüntülerini paylaştı. Selman görüntülerde bir takım belgeler okurken ve Ukrayna ile Uruguay'a yeni atanan Suudi büyükelçilerinin yemin töreninde el sıkışırken görülüyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz'in kardeşi Ahmed bin Abdulaziz (Prens Ahmed) ile ev hapsinde tutulan eski veliaht prens Muhammed bin Nayef’in Veliaht Prens Muhammed bin Selman’ın emri ile tutuklandı. En az 20 prensin daha Prens Selman’ın emriyle tutuklandığı öne sürüldü. Kısa bir süre sonra sosyal medyadan "Kral Selman öldü" iddiaları yayıldı.

Kralı Selman bin Abdülaziz

Fotoğraflar Dışişleri Bakanlığı'nın sosyal medya hesabında yayınlandı.

Suudi Arabistan'ın resmi haber ajansı iddialara yanıt niteliğinde görüntüler ve fotoğraflar servis etti. Dışişleri Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından alınan fotoğraflarda Kral Selman bir takım belgeler okurken ve Ukrayna ile Uruguay'a yeni atanan Suudi büyükelçilerinin yemin töreninde el sıkışırken görülüyor. (HABER MERKEZİ)