Güldür Güldür Show çıkışı olay: 1 kişi öldü

Almanya Kreuzberg'de iki grup arasında çatışma çıktı. Güldür Güldür Show'un ardından yaşanan olaylarda bir kişi öldü.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Tempodrom'da gerçekleşen Güldür Güldür Show'un gösterildiği salondan saat 23.00 sıralarında dışarı çıkan gruba, siyah giyimli 15 kişilik bir grup saldırdı.

Almanya’nın başkenti Berlin’de dün akşam iki Türk grup arasında çıkan çatışmada 1 kişi öldü, üçü ağır çok sayıda kişi de yaralandı.

Sözcü'den Ali Gülen'in haberine göre Güldür Güldür Show’un sona ermesinin ardından saat 23.00 civarından salondan dışarı çıkan gruba, siyah giyimli 15 kişilik bir grup saldırdı. Bir kişi aldığı yaralar sonucu kaldırıldığı hastanede öldü. Olay yerine çok sayıda polis geldi ve saldırganlar kaçtı. Ağır silahlı polisler çevrede yoğun güvenlik önlemleri aldı. Saldırının nedeni ve iki grubun birbiriyle husumeti olup olmadığı konusunda bir açıklama yapılmadı.

Alman basını, “Türkler’in şovunun ardından, Berlin’de silahlı çatışma çıktı” diyerek olayı geniş şekilde duyurdu. Tempodrom salonu, Türkler’in yoğun olarak yaşadığı ve ‘Küçük İstanbul’ denilen Kreuzberg Semti’nde bulunuyor. Ölen kişinin Türk  olduğu anlaşılırken, şu ana kadar kimliği konusunda bir açıklama yapılmadı.

Ağır yaralıların tedavisinin sürdüğü belirtiliyor.