Prens Harry: Kraliyet ailesinden ayrıldığımız için pişman değiliz

Meghan Markle ve eşi Prens Harry, 'Megxit'ten sonra ilk defa bir organizasyona katıldı. Harry, yaptığı konuşmada 'aldıkları karardan pişman olmadığından' bahsetti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Meghan Markle ve eşi Prens Harry, Kraliyet ailesinden ayrılmalarının ve üst düzey görevlerinden çekilmelerinin ardından, ilk defa bir organizasyona katıldı. Basına kapalı olarak düzenlenen organizasyonda konuşma yapan Harry, Kraliyet ailesinden ayrılma kararlarından pişmanlık duymadığını söyledi.

İngiliz basınının aktardığına göre, organizasyonda konuşan Harry, annesi Prenses Diana'nın ölümünden ve çiftin Kraliyet ailesinden ayrılma kararından bahsetti. İngiliz gazetesi The Sun, Prens Harry'nin 'annesinin ölümünün üstesinden gelebilmek için terapiye gittiğinden' söz ettiğini yazdı.

Basına kapalı olarak düzenlenen organizasyona davetli bir konuğa dayandırılan haberde, Harry'nin çocukluğunda yaşadığı olayların kendisini çok etkilediğinden bahsettiği aktarıldı. Konuşmasında, çiftin Kraliyet ailesinden ayrılma kararlarına da değinen Harry'nin, bu kararlarından pişman olmadığını söylediği ifade edildi.

Çiftin Miami ziyaretleri süresince, Markle'ın da yakın arkadaşı olan tenis oyuncusu Serena Williams'ın evinde kaldığı belirtildi. Çiftin, organizasyonda konuşma yapmak için ne kadar ücret aldığı bilinmiyor. Ancak, Markle ve Prens Harry'nin 400 bin dolar aldığı iddia edildi. (DIŞ HABERLER)