Viral video için 'Bende virüs var' dedi, uçak geri döndü

Toronto'dan Jamaika'ya giden bir uçakta "Bende korona virüsü var" diyen bir yolcu panik yarattı. Uçak Kanada'ya acilen geri dönerken, 28 yaşındaki James Potok şaka yaptığını söyleyince gözaltına alındı. Potok, amacının viral bir video çekmek olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Amatör bir müzisyen, 243 yolcuyu taşıyan bir uçakta "Bende korona virüsü olabilir" deyince, uçak acil iniş yaptı. 'Viral bir video' ortaya çıkarmak ve kendi reklamını yapmak istediğini söyleyen 28 yaşındaki James Potok, uçaktan indirildi.

Potok, Toronto'dan Jamaika'ya giden uçuşta, "Kısa süre önce korona virüsünün başkenti olan Hunan bölgesinden geldim. Kendimi iyi hissetmiyorum. Teşekkürler" dedi. Kısa süre sonra uçuş görevlileri Potok'a maske ve eldiven getirdi. Uçak Kanada'ya dönüp acil iniş yaparken, uçaktan indirilen Potok gözaltına alındı.

Potok daha sonra yaptığı açıklamada "Üzerimde bomba var gibi bir şey söylemedim, şaka yapmak istiyordum. Uçuşun ortasında ayağa kalktım ve kameramı çıkardım. Video'yu, viral olması için Instagram'a yükleyecektim" dedi. (DIŞ HABERLER)