ABD'nin en iyi mekanı San Diego'da bir seyyar kebapçı

Yelp uygulamasındaki kullanıcı yorumlarına ve puanlamalarına göre hazırlanan 'ABD'nin en iyi 100 restoranı' listesinde San Diego'daki bir seyyar kebapçı birinci sırada. 'Shawarma Guys' isimli seyyar kebapçıyı baba-oğul işletiyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kullanıcılara yerel restoranları tavsiye eden Yelp uygulamasına göre, yemek için ABD’nin en iyi mekanı San Diego kentindeki bir seyyar kebapçı. Irak asıllı Bryan Zeto'nun, bir araba parkında babası ile birlikte işlettiği 'Shawarma Guys' adlı seyyar lokanta, Yelp'in sitesinde 2020 yılının en iyi 100 restoranı kategorisinde birinci sırada.

Beş yüzden fazla yorum alan lokantanın notu 5 üzerinde 5. Zeto'nun mekanına uğrayan müşteriler yemeklerin tadına ve Bryan ile babasının cana yakın tavrına övgüler diziyor. Kamyonunda günde ortalama 12 saatten fazla çalıştığını ifade eden Bryan Zeto, yakın zamanda restoran açmayı hedefliyor.

Bryan Zeto

Yelp, her yıl güncellediği sıralaması için restoranların notunu dikkate alırken, farklı tatlar sunan ve az bilinen mekanları öne çıkarmaya özen gösteriyor. (Kaynak: euronews)