70 yıllık evli çift 20 dakika arayla öldü

ABD'de 70 yıllık evli çift 20 dakika arayla vefat etti. Çiftin torunu "Beraber gittikleri için mutluyum. Bence onlardan birinin yalnız kalması işkence olurdu" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD'nin Michigan eyaletinde yaşayan ve 70 yıl boyunca neredeyse her şeyi birlikte yaptıkları söylenen çift 20 dakika arayla hayatını kaybetti. 6 Aralık'ta bakımevine yatırılan ve yaşları 90 olan Les ve Freda Austin çifti, yan yana olan yataklarında sadece 20 dakika arayla hayatını kaybetti.

Lisedeyken tanışan ve ilk kez okul balosunda çıkan Austinler, 1949'da evlendi. "Her şeyi birlikte yaptılar. Ölümle bundan vazgeçmediler" diyen kızları Sandy Maes, "Bence birbirlerinin ölümünden haberleri vardı ve şu an sonsuza dek beraberler. Güzel olduğunu düşünüyorum" diye konuştu. Oğulları Michael Austin ise, "Gitmeleri gerektiyse, bu onlar için en romantik yol olmalı" dedi.

Les ve Freda geçen kasım ayında 70'inci evlilik yıldönümlerini kutlamışlardı. Torunları Leah Smith "Beraber gittikleri için mutluyum. Bence onlardan birinin yalnız kalması işkence olurdu" ifadelerini kullandı. (Kaynak: Sputnik)

Etiketler cenaze çocuk çift torun