Trump'ın ekibinden 'Thanos' göndermesi: Ben kaçınılmazım

ABD Başkanı Donald Trump'ın ekibinin, 2020 yılındaki seçimler için hazırladığı videoda Trump, Marvel dünyasından bir kötü karakter olan 'Thanos' olarak resmedildi. Videoda, Trump, parmaklarını şıklatmasından sonra Demokrat Partili liderlerin 'yok olduğu' görülüyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD'de 2020 yılında düzenlenecek seçimlerin arifesinde başkanlık yarışında adaylar kampanya videoları ile gündeme gelmeye devam ediyor. ABD Başkanı Donald Trump'ın ekibi, Trump'ı Marvel dünyasının kötü karakteri 'Thanos' olarak resmediyor.

Trump'ın kampanya ekibinin hazırladığı videoda Avengers: End Game filminin son sahnelerinden biri, Thanos'un kafası yerine Trump'ın yüzü yerleştirilerek 'yeniden uyarlanmış'.

Videoda, Thanos olarak resmedilen Trump, "Ben kaçınılmazım" dedikten sonra parmaklarını çıklatıyor ve aralarında Nancy Pelosi'nin de olduğu Demokrat liderlerin 'yok olduğu' görülüyor.

'YANLIŞ SAHNE'

Thanos'un yaratıcısı Jim Starlin, reklamı kınarken, Marvel'in hayranları, Trump ekibinin kullandığı sahnenin yanlış olduğunu belirterek, sahnenin aslında Thanos'un Robert Downey Jr tarafından canlandırılan Tony Stark tarafından alt edildiği sahne olduğunu söyledi.

Gerry Duggan adlı kullanıcı, "Trump'ın ekibi, kendisini yaşamın yarısını silmeye çalışan, narsist ve çocuk istismar eden bir karaktere benzetiyor. VE (bunun için) tam Thanos'un yenilmeden önceki sahneyi seçiyorlar" ifadelerini kullandı (DIŞ HABERLER/Sputnik)