Hong Kong'da şiddet: Çin yanlısı bir adam benzinle yakıldı, bir protestocu polis tarafından yakın mesafeden vuruldu

Hong Kong protestolarında Sai Wan Ho bölgesindeki eylemlerde bir protestocu, polisin yakın mesafeden ateş etmesi ardından ağır yaralandı. Ma On Shan'da ise Çin yanlısı bir adam, üzerine benzin dökülerek yakıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Hong Kong'da suçluların Çin'e teslim edilmesinin önünü açan yasa tasarısının sunulmasının ardından başlayan protestolarda şiddet eylemleri artıyor. Bir gösterici polis tarafından yakın mesafeden vurulurken, Çin yanlısı bir protestocu ise üzerine benzin dökülerek yakıldı.

Hong Kong'un Sai Wan Ho bölgesinde bir protestocu, polisin yakın mesafeden ateş etmesi sonucu ağır yaralandı. Facebook'ta canlı yayın yapan bir kişinin kamerasına yansıyan görüntülerde, polisin, silahsız bir protestocuya yakın mesafeden ateş ettiği görülüyor.

Hong Kong'un Ma On Shan bölgesinde yaşanan eylemlerdeyse, göstericiler tarafından Çin yanlısı olduğu bilinen bir Hong Konglu ateşe verildi. Metro istasyonunda yaşandığı öğrenilen olayda, Çin yanlısı Honk Konglu kişi eylemcilerle tartışırken, başka bir eylemcinin adamın üzerine benzin döküp ateşe verdiği görülüyor. Çevredekiler tarafından söndürülen adamın Prince of Wales hastanesinde tedavi altına alındığı öğrenildi. (Sputnik/DIŞ HABERLER)